Ikonkursus for alle
Arne Frejbæk
Kære Anne Marie
Tusind tak for det bedste kursus jeg nogensinde har været på. Din udstråling af indre lykke og din kærlighed til livet og dermed Gud er noget vi alle burde tilstræbe at opnå. Hertil kommer din faglige dygtighed og evne til at formidle og hjælpe når jeg ofte var ved at fortvivle over Maria Eleousa. Tak for at du er til.

Med kærlig hilsen fra ArneRagnhild Elisabeth Nyheim Grønseth:
Jeg har vært elev hos Anne-Marie fra 2010. Fra den første gang jeg kom inn i hjemmet hennes, fikk mitt liv en ny dimensjon ! Hun har lært meg gleden ved det fantastiske det er å male ikoner ! Den varme, fred, kjærlighet og ro hun utstråler er unik. Atmosfære i hennes og mannen Eriks hjem må bare oppleves. Jeg skulle ønske mange fikk oppleve dette ! Hun har også vært i Norge og holdt kurs mange ganger, og vi er 6 damer som møtes for å male ikoner på mitt maleverksted hver uke, og vi er så takknemlige ! Hun er en fantastisk dyktig ikonmaler, og fargene hun bruker spenner over en stor skala ! Dette kan anbefales!Ann-Charlott Sthaalros:
Jeg har fundet STEDET, hvor jeg kan lære at skrive en ikon Vil du vide hvor? Det er hos ANNE MARIES IKONSKOLE I TISVILDELEJE, hun er bare en super underviser. Jeg har oplevet, hvordan hendes pædagogiske tilgang til mig, som kursist er helt fantastisk og altafgørende for udfaldet af såvel ikon, men vigtigst, troen på, at det muligt at lære dette, og det er ikke alle undervisere forundt at eje disse evner. Efter et besøg på Anne Maries hjemmeside, er der ikke nogen, der kan være i tvivl om hendes faglige og kunstnerisk talent. Jeg er fast besluttet på at lære denne kunst til fulde, og jeg kan ikke finde bedre underviser end Anne Marie, så jeg kommer igen og igen og igen. Og sidst men mindst, er der den helt rigtige atmosfære hos Anne Marie, hvor jeg kommer helt ned i gear, så et kursus i Tisvildeleje, er balsam for både sjæl og legeme
Helena Kambskar:
Jeg har fundet et sted............Dyrekærskellet 5 i Tisvildeleje hos Anne-Marie. Det er et sted hvor sindet falder til ro og man lærer at male ikoner. Anne-Marie er et dejligt menneske og en dygtig ikonmaler og ikke mindst en fantastisk læremester. Et kursus hos Anne-Marie kan varmt anbefales.Inger Damgaaard:
Kære Anne-Marie!
- Jeg glæder mig til for 3. gang, at kunne tilbinge 4 dejlige dage sammen med dig og de andre kursister.
- Jeg glæder mig til endnu en gang at blive inspireret og vejledt, til at udtrykke, skrive/male netop den ikon, som jeg gerne vil skabe.
- Det er dejligt at være i dit ikon-køkken-værksted.
- Det er godt at mærke din begejstring for ikoner.
- Jeg kan godt lide friheden til at udtrykke de smukke gamle ikoner på, dog med stor respekt for det gamle.
- At der er rum til at give slip på de helt gamle stive ikonmalings-regler.
- At der er plads og aksept til at udtrykke energien med farver og form så ikonen kan komme til at udtryk på en ny og kærlig strålende måde.
- Tak til dig, fordi du deler din viden.
- Tak til dig, fordi du på din helt egen stille, ærlige og oprigtige måde inspirerer til at male videre derhjemme.


Maria Eleousa
Maria i Forbøn
Kristus Pantokrator
Maria