En engels ansigt, 3/4 profil.

Endelig har jeg taget mod til mig, og optaget mig selv på video mens jeg tegner en engels ansigt. Husk jeg er nybegynder – jeg viser dette primært til de elever der skal på kursus hos mig  i august, september og november, undervisningen foregår i Galleri St. Helene i Tisvildeleje.

Skulle andre også have lyst til at øve sig, så er det en ekstragevinst for mig.

Jeg bruger den viden jeg har fået fra George Kordis, fra hans undervisning i november 2017 i Galleri St. Helene, og også det jeg har lært ved at studere hans bog: “Icon as Communion”, en uundværlig lærebog for en ikonmaler.

Jeg følger også Julia Bridget Hayes undervisning på Patreon.com. Det er virkelig lærerigt for ikonmalere som ikke kun vil kopiere andres ikoner, men som vil lære faget fra bunden.

Det vil jeg.

 

Tak fordi du kikkede med!

 

 

2 thoughts on “En engels ansigt, 3/4 profil.

 1. Lotte 7. juli 2018 / 11:22

  Hun blev da rigtig fin👏👍

  Liked by 1 person

  • 1annemarie 7. juli 2018 / 11:51

   Tak Lotte- jeg gjorde mig også umage, selv om det gik hurtigt…
   ❤️

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s