Et skema over min barnetro?

Det var egentlig ikke meningen – at jeg skulle male i dag.  Jeg skulle jo bruge dagen til at fylde pigmenter i små bokse og lave 3 nye farveskrin.  Men så havde jeg jo glemt alle boksene opdagede jeg når jeg kom op til Aspevej.  Javel.  Så var det vel ikke det jeg skulle.

Guds altsende

Jeg har funderet længe og grundigt over min nye ikon.  Det er som om den viser et skema over min “barnetro”.  Det er ikke en ikon som er særligt kendt.  Mest af alt fordi Gud er afbildet som en gammel mand med hvidt skæg.  I græsk ikonografi findes denne ikon vist ikke overhovedet.  De fleste ikoner af denne type er russiske og fra 1700 tallet.

Jeg har altid fundet dem interessante.  Og nu glæder jeg mig over hver dag jeg har til at male videre på den.  Dette er kun den spæde begyndelse – jeg tror det bliver godt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s